GINOP_PLUSZ-2.1.1-21 INNOVÁCIÓS PÁLYÁZAT VÁLTOZÁS

Két nap múlva, augusztus 13-án délben járt volna le az előminősítés beadhatósága a nagy uniós K+F pályázathoz (a GINOP PLUSZ-2.1.1-21), de az NKFIH oldalán az a közlemény jelent meg, miszerint a pályázatot a beérkezett észrevételek alapján átdolgozzák, és amint az majd hamarosan megjelenik a palyazat.gov.hu hivatalos oldalon, onnantól kezdve még két hét lesz az előminősítések beadhatóságára az NKFIH, mint szakpolitikai felelős felé.

 „2021. július 30-án megjelent a GINOP PLUSZ-2.1.1-21 – Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése – című felhívás (a továbbiakban: Felhívás), melyhez kapcsolódóan a szakpolitika, valamint az Irányító Hatóság több észrevételt is kapott az érintett szereplők részéről. A beérkezett javaslatokat feldolgoztuk, és ennek nyomán pontosítjuk a Felhívást. A változtatásokkal módosított Felhívás hamarosan elérhető lesz a https://www.palyazat.gov.hu/ oldalon.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a Felhívás módosításának megjelenéséig is folyamatosan van lehetőség szakmai előminősítési kérelem benyújtására. A módosított Felhívás megjelenését követően pedig minden érdeklődő számára a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal felületén (https://kfivelemeny.nkfih.gov.hu/) további 2 hét áll rendelkezésre a projektjéhez tartozó szakmai előminősítési kérelem benyújtására.”