ÚJ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK AZ INNOVÁCIÓ TERÜLETÉN – GINOP PLUSZ FELHÍVÁSOK

Társadalmi egyeztetésen a GINOP Plusz 2.1.1-24 kódszámú „Fókuszterületi innovációs projektek támogatása” című felhívás tervezete, valamint a GINOP Plusz 2.1.3-24 kódszámú „KKV-k innovációs képességének támogatása” című felhívás tervezete.

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat legkésőbb 2024. május 27-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban. (https://www.palyazat.gov.hu/#)

A GINOP Plusz 2.1.1-24 kódszámú „Fókuszterületi innovációs projektek támogatása” című felhívásra pályázati kérelmet a  kis-, és középvállalkozások, illetve nagyvállalatok nyújthatnak be.

A felhívás célja a hazai kis- és közép- és nagyvállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének ösztönzése, valamint a megújult társadalomgazdasági innovációs ökoszisztéma megerősítését, és a társadalmi és gazdasági hasznosítási szempontokat a megújítási elvek szellemében fókuszba helyező kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása piacképes termék, technológia, szolgáltatás fejlesztése révén.

Igényelhető támogatás: min. 300 000 000 Ft – max. 800 000 000 Ft

 

A GINOP Plusz 2.1.3-24 kódszámú „KKV-k innovációs képességének támogatása” című felhívásra pályázati kérelmet csak mikro-, és kisvállalkozások nyújthatnak be.

Az Operatív Program 2. prioritása („Kutatás, fejlesztés, innováció”) többek között célul tűzte ki az induló- vagy korai fázisú mikro- és kisvállalkozások kisléptékű innovációs projektjeinek támogatását, melynek egyik eleme, egyben a felhívás célja a mikro- és kisvállalkozások, különösen az innovációt eddig nem végző vállalatok tevékenységének ösztönzése piacorientált innovációs projektjeik támogatásával

Igényelhető támogatás: min. 20 000 000 Ft – max. 50 000 000 Ft

További részletek a Felhívás tervezetben olvasható.

Letölthetők: https://www.palyazat.gov.hu/#

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük